Selv om denne siden i all hovedsak dreier seg om problematikk omkring utkastelse, avslutting av leieforhold etc. så tar vi oss også tid til å komme med noen tips til de som bor på hybel eller leier leilighet.

Det vi snakker om i denne artikkelen er hvordan man på en billig måte kan innrede en bopel med møbler uten at man behøver å blakke seg fullstendig.

Trikset er like enkelt som det er genialt, men det gjelder å være på ‘hugget’, som man sier. Visste du at svært mange mennesker gir bort brukte møbler gratis, eller selger dem for en svært billig penge? Dette er kanskje ikke verdens vakreste møbler bestandig, men husk at tiden går fremover og at det som i dag gis bort er betydelig mer moderne i stilen enn det som ble gitt bort for 15 år siden. Mange ønsker rett og slett bare å bli kvitt de gamle tingene sine og blir sjeleglad hvis noen bare orker å komme å hente disse.

Får du tak i en sofa, et bord og noen stoler har du raskt spart mange tusen kroner som du faktisk kan bruke til andre ting, som for eksempel sparing, og dermed har du kommet godt i gang med tanke på din personlige økonomi.

Hvis møblene du får tak i er slitte og ikke ser så pene ut, så kan du med enkle grep gjøre dem som nye. Du kan kjøpe fint sandpapir og pusse ned ujevnheter for deretter å kjøpe lakk/maling og gi dem et strøk eller to. Før du vet ordet av det har du flotte møbler som holder god stand, og som du kan tilpasse med de fargene som du måtte ønske. I etableringsfasen gjelder det å være smart for å spare mest mulig penger – det har man bruk for i starten av det voksne og selvstendige livet.

Vær smart – tenk smart – handle raskt – spar penger!