Det er mange som ‘glemmer’ at de kanskje sitter på uforløst kapital som de kan frigjøre på en helt enkel måte, og trikset kalles for ‘utleie’. Nå er kanskje ikke dette et spesielt nytt og ukjent triks, men det er allikevel massevis av kvadratmeter som står tomme i Norge i dag, og dette er rett og slett dårlig økonomi for husholdningene.

Det er utvilsomt slik at mange rom står ubrukte i dag, og kanskje er det slik at man ikke tenker over det. Mange har hatt barn i huset i en årrekke og tenker derfor ikke over at de har muligheten til å leie ut et rom eller en kjellerleilighet, men som sagt er dette litt dumt ettersom man kan gå glipp av kjærkomne penger.

I dag er det slik at du har lov til å leie ut rom og leilighet i din egen bolig og du behøver ikke engang å skatte av de inntektene dette gir! Pengene går rett i lomma, og for å være helt ærlig: det er jo deilig å få noen tusenlapper ekstra uten å måtte skatte til myndighetene!

Så lenge antallet kvadratmeter du leier ut er færre enn de kvadratmeterne du selv bor på så slipper du altså unna skatt og det er jo ingen tvil om at dette er svært gunstig for enhver økonomi. Dette kan finansiere en rekke regninger og kanskje til og med en ferie i ny og ne. For pensjonister er dette en ideell mulighet til å spe på inntekten sin, og det vet man jo at det er mange som har behov for. Med nedbetalte huslån så vil man kunne skaffe seg en helt annen økonomisk frihet på denne måten, og har man ubrukte rom i boligen så er det bare å benytte seg av de mulighetene som finnes.

Vær smart og skaff deg en ekstra inntekt i dag – det vil lommeboken din nyte svært godt av!