Et leieforhold kan være både smidig men også turbulent – det fikk vi vite alt om da en leieboer angrep utleieren med fargespray på Heimdal i Trondheim.

Det er ingen tvil om at et leieforhold kan gå fullstendig skeis, men det man opplevde i Trondheim sist lørdag tok virkelig en utrolig vending.

Stor krangel om boforhold

Det var lørdag ettermiddag et politiet fikk inn en melding som gjorde at de måtte rykke ut til Heimdal i Trondheim, og da de kom dit fikk de klarhet om at en leietaker og utleieren, to menn, hadde kommet i en krangel om boforholdene i utleieenheten. Uenigheten dreide som om vasking av boligen, kunne politiet informere til Adressa.no.

Leietakeren som er en mann i 20-årene skal ha spunnet opp grus på utleiers gårdsplass og sprayet vedkommende med fargespray. Politiet trodde først at det var pepperspray som hadde vært i bruk, men konkluderer uansett med at det var en hendelse man skulle ha vært foruten.

Utleiers sønn var den som meldte fra til politiet, og de vurdere saken slik at leietakeren ble tatt med til arresten. Han ble sluppet ut litt senere, men politiet har valgt å anmelde forholdet. Ingen kom til skade i hendelsen, i følge politiet.