Har du opplevd den vanskelige situasjonen hvor du har måttet forlate din bopel lenge før planlagt tid? Da er gode råd mange ganger dyre, og det er en masse ting og tang som må ordnes opp i. Da gjelder det å være smart og rett og slett bare sette i gang.

For det første må du naturligvis finne deg en ny plass å bo, og dette kan være vanskelig – men det kommer naturligvis an på hvor i sesongen du befinner deg. Rundt skolestart er det som kjent stort trykk på utleiemarkedet og da kan det være vrient å skaffe seg noe med mindre man har en veldig tykk lommebok.

Dette er det naturligvis ikke alle som har, og dette kan jo også bli et problem når selve flyttingen skal ta til. Det vi da tenker på er selvsagt at du er nødt til å skaffe deg en bil som kan frakte alle sakene du har, og dette kan være enklere sagt enn gjort. Mange må derfor ty til en leiebil og har du ikke penger til dette kan kredittkortet hjelpe deg.

Det er også slik at mange bilutleiefirmaer foretrekker at man bruker kredittkort, så det kan uansett være smart å skaffe seg et, om så med lave kredittkostnader og med lavt kredittbeløp. Kredittkortet ditt vil derfor fungerer som et kortsiktig lån som du kan ha til nødstilfeller og dette har berget nordmenn en rekke ganger! Det er rett og slett bare å bruke det når du er nødt til det og alle andre dører er lukket.

Når leiebilen er på plass er det bare å finne tak i noen kompiser og begynne å tømme leiligheten eller hybelen. Dette er som alle vet ingen morsom jobb, men den må allikevel gjøres. En god akking kan spare deg for mye ekstraarbeid senere, så det er derfor bare å brette opp ermene.