Vi ser til stadighet at studentene blir mer oppfinnsomme når det gjelder å skaffe seg bolig, og stadig flere velger campinglivet i studietiden.

Det gjelder å være kreativ når man er student for faktum er at markedet er hardt presset når det gjelder studentboliger og dette er med på å drive prisene i været.

Camping!

Studentene har etter hvert fått opp øynene for alternative løsninger og faktisk har mange gått til innkjøp av både bobiler og campingvogner, og på denne måten klarer de å bo billig samtidig som de har sjansen til å legge seg opp egenkapital til de skal inn på boligmarkedet.

Hvis man er villig til å gjøre et forsøk på det så er det faktisk mulig å spare betydelige beløp i studietiden ved å bo på en campingplass i en egnet vogn, og ved hjelp av gode fortelt og vogner kan man faktisk bo riktig så bra samtidig som man får en mye lettere økonomi. Dette igjen fører til at man konsentrere seg om studier fremfor å måtte arbeide for å dekke inn husleien, samtidig som man kanskje kan unne seg en liten biff i ny og ne!

De aller mest disiplinerte klarer i tillegg å legge av penger til senere i livet, og hvis man kjøper seg en vogn som man betaler ned selv på kan man bli sittende igjen med en riktig så pen sum etter at studiene er over. En hybel kan koste mye penger i en storby og hvis man klarer å legge det samme beløpet i en campingvogn og en plass kan disse pengene mer eller mindre bli betalt tilbake når vognen sendes etter endt studieperiode. Mange studenter har faktisk sittet igjen med flere hundretusen kroner etter et slikt prosjekt og det er ikke tvil om at man vil kunne dra stor nytte av dette.

Kanskje har man foreldre som er villige til å stå som garantister for campingvognen, og da har man altså muligheten som student til å betale ned pengene til seg selv fremfor en huseier hvis man bor i en hybel.